Monday, May 7, 2012

Piti my sayangg's


Aloha people ~ how are you today ? hope u're fine. sya baru sja sembuh dari demam, nsib dmam biasa.
Well, look at the picture. sorry malas nak rotate hehe sbb gmbar ni nmpak cntik dlm kdaan trbalik hee.
So this is my cat Pityie or known as Piti. Weird ? haha my mum gave that name to her. Betina, dan sgt-2 manja dan jahat. Umur dia suda 2-tahun lebi mau masuk 3 thun laa. Tapi sya tak sberapa pasti sbab masa kami jumpa dia ni suda sbesar tapak kaki. Dsebab kan kenakalan dia smasa kecil dia suda jadi fav org-2 sbela rumah. Bulunya yg tebal sntiasa mnjadi tarikan jiran-2 . Kami gelar dia kucing sombong, sbb dia tdak akn memandang kucing laen. Dia bukan mcm kucing lain bila buat salah kena marah buat tdak tau ja, dia laen. bila org marah dia sbb dia buat salah, dia tunduk dan dia diam2. Kira mcm dia fham la tuh hee that's all yg sya dpat cerita pasal dia ehe . Saya syg dia :)




1 comment: